Společenstvo Antikové: Nový Olymp

Teror již brzy skončí (nejen islámský)

22. 3. 2017 v 20:40 | Kategorie: Dějiny veškerenstva < | Autor: Lukáš Přibyl <

Související články:

Jak je vlastně správné se stavět k přistěhovalcům ?
Zákon první: Jednota chrámů a vláda na Zemi
Současný systém Evropské unie je pomalý a nevhodný

Milí čtenáři,

současné světové dění, točící se okolo terorismu, nepochybně většinu nabádá k zamyšlení, co vlastně bude dál. Otazníky možných bojů visí i nad desítky let celkově zklidněnou Evropou. Mnozí pochopitelně mají nemalé obavy při plánování své dovolené. Spousta raději volí druhý konec své republiky, aby se vyhnuli možným zahraničním problémům. Jiní naopak dostávají vedení své rodné země do nepříjemné pozice, kdy ministr zahraničí se snaží vyjednat propuštění "svých lidí" z rukou extrémistů a to často za "tučný balík" peněz. Takových příkladů bychom nalezli celou řadu.

Jedno je však jisté... výše nastíněný stav se již blíží ke konci. Není důležité, co kdo svými činy sleduje, hlavní je, že už teď i takzvaný "Islámský stát" čelí jistému druhu hrozby. Jejich videa na internetu stejně jako jejich materialistické zbraně nemají žádný význam. Mají možnost co nejdříve začít lepší život stejně jako ostatní lidé na Zemi. Pokud zavčasu neukončí svá konání, budou jejich existence (tedy i ta jejich duchovní "Já") zbytečné. "Islámisté" (i na duchovní úrovni) přestanou existovat a to i pro budoucnost příštích životů. Smysl jejich válčení by byl rozdrcen jednou pro vždy. 

Všichni, kdo budou takzvaně nepohodlní pro zavedení následujícího věku, budou rozprášeni s původní představou celého bytí. Bezbolestně, rychle a pohodlně. Nově budované veškerenstvo má být dílem míru, pohody a celkové bohatosti života a díky mně se tak bude dařit po věčné časy. Nedovolím, aby se Země stejně jako ostatní místa příštího jsoucna ponořila opět do pochmurné atmosféry (v tomto ohledu neexistuje demokracie).

Máte-li nějaké dotazy či připomínky, můžete je zapsat buď zde pod článkem nebo v části Všeobecná diskuze bočního menu. Pokud se ale Váš komentář nehodí k danému článku, je určen pouze do Všeobecné diskuze.

S přáním pěkného dne, Autor

Žádné komentáře:

Okomentovat