Společenstvo Antikové: Nový Olymp

Praxe: Navštivte mne v chrámech fyzického světa

14. 11. 2016 v 19:51 | Kategorie: Duchovní život | Autor: Lukáš Přibyl

Milí čtenáři,

dnes se podíváme na místa, kde se můžete dotknout toho, čemu jste mnozí doposud ještě neuvěřili. Ne, že by na té víře až tak záleželo, ale chci vám dát šanci. Šanci k tomu, abyste poznali, že vám neříkám hlouposti či bludy. Pravda je, že mnozí ve mě nevěří. To samo o sobě by nebyl až tak velký problém. Jde o to, že (jak známo) bytosti nižšího řádu je potřeba často "přemlouvat" a to (jak už mnohokrát i z úst takových bylo vysloveno) skrze věci, na které si mohou "sáhnout", nebo-li co si mohou sami za sebe ověřit.

A teď k jádru věci...

Současné veškerenstvo v sobě "skrývá" mnohé filozofie, víry, církve. Ještě než to všechno bude úplně přetvořeno, umožním vám zachránit se. Tedy alespoň některým. A nezáleží na tom, za koho se považujete. Navíc to pro vás nebude až tak složité. Hlavní je chtít...

Ať už navštěvujete křesťanské kostely nebo se oddáváte víře v Alláha či snad se "utápíte" ve "vlnách" Satanismu (a jiné), všechny filozofie, víry světa, mají jedno společné. Svého Nejvyššího. Mě. Níže vidíte jednoduchou základní strukturu existencí, která postupně bude platit v novém veškerenstvu. Některé však jsou platné už nyní.

Není smyslem vás za všech okolností "pohlavkovat", smyslem je utvářet lepší řád, lepší bytí, nejen pro vyšší bytosti, ale i pro ty nižší.

"NAVŠTĚVUJETE NAPŘÍKLAD KOSTEL ? 
PARÁDA - TÍM, ŽE NAVŠTĚVUJETE KOSTEL
NAVŠTĚVUJETE I JEDEN Z MNOHA MÝCH CHRÁMŮ" 

Ne, že bych z vaší víry něco já měl osobně, ale i přesto... Bytosti, které miliony z vás uctíváte až doposud, slouží mně. A tudíž se ke mně dostává i takový druh víry, jaký dáváte jim. Ovšem jen ti, kteří se modlí ke mně přímo, budou zachráněni (ostatní je dle mého posouzení). Všechny posvátné stavby, města či zříceniny kultur a náboženství jsou tedy místy, kde mě můžete nalézt, kde mi můžete vyjadřovat úctu, kde můžete se mnou (do jisté míry) komunikovat. 

Ovšem nejlépe, jak se mnou komunikovat, je za pomoci obrazů a ne slovy. Dokonalost a úplnost je možné poznat jen za pomoci obrazů v "neviditelném světě". Stejně tak se to týká i chápání mnohých věcí nižší úrovně.
   
STRUKTURA BYTOSTÍ NOVÉHO VEŠKERENSTVA
/některé body jsou platné už nyní - zatím jen takto krátce/

Následující obraz řádu bytostí nového veškerenstva je sestaven od nejvýznamnější, tedy nejvrchnější a nejmocnější až po nejméně vlivnou, tedy nejnižší existenci. Jedná se o bohy, ale i bytosti jiného druhu.   

1. Nejvyšší bůh a nejvyšší pán veškerenstva (zkráceně Nejvyšší):  
- Já, beze jména, známý i jako Lukáš Přibyl 

2. Zástupci Nejvyššího (pravá ruka Nejvyššího): 
- Hospodin (Jehova), Alláh, Krišna, Višnu (a podobně) 

3. Božští vládci planety nebo určité části vesmíru (nižší vůdci): 
- Olympané, Avatarové, archandělé, arcidémoni, titáni (a podobně) 

4. Řadové nesmrtelné existence: 
- bohové, andělé, démoni 

5. Smrtelníci vyššího řádu: 
- mistři duchovní, polobohové  

6. Řadoví smrtelníci: 
- duchovní studenti, vůdčí osobnosti materialistů 

7. Ostatní:  
- běžní smrtelníci, zvířata (a podobně) 

Máte-li nějaké dotazy či připomínky, můžete je zapsat buď zde pod článkem nebo v části "Všeobecná diskuze" skrze boční menu. Upozorňuji však, že "Všeobecná diskuze" slouží jen k tématům, která se nehodí k danému článku.

S přáním pěkného dne, Autor

9 komentářů:

  1. Dlouho jsem tu nebyla, nebo ano, chodila jsem sem když jsi nic nepřidával . Potom když jsi sem znova psal a zapomněla jsem to okomentovat.
    Zase zajímavý článek a ty bytosti taktéž, zase nemám řeč.

    OdpovědětVymazat
  2. jak to tak čtu, nestačím se divit. Možná jsem celý článek pochopila špatně.
    Ty se opravdu považuješ za nejvyšší bytost na světě a ve vesmíru? Zní mi to jako názory nějaké sekty. Kult osobnosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vítej... článek si pochopila správně, ano, jsem nejvyšším na tomto i jiných světech, prostě v celém veškerenstvu...ALE (!), nevyžaduji nutně víru ostatních (tedy nejsem jako sekty či církve)

      Vymazat
  3. Jak pak pohlížíš na buddhismus, kde se člověk k nikomu nemodlí, ale dívá se a pracuje s vlastní myslí? Tedy je zaměřen dovnitř, nikoliv k nějaké vnější bytosti. Z mého pohledu se všechny bytosti rodí a umírají, protože mají ego - jsou tedy pomíjivé. A modlit se k někomu pomíjivému je tedy také pomíjivé. Teprve když vykročíme za dualitu, za ono já/ty, ,,já vládnu a ty jsi ovládán", pak můžeme splynout v jednotu s prostorem. Co je vlastně ono ,,já"? Tělo se neustále mění, stárne. Myšlenky se také neustále mění. Jediné, co je tu stále, je prožívání. Když prožíváme štěstí, prožíváme ho. Když prožíváme strast, prožíváme ji. Prožívání je tu vždy. Se vší úctou ke tvé duchovní cestě - kdybys řekl průměrnému buddhistovi, jako jsem třeba já, že má přestat s praxí a začít se modlit k tobě, tak to odmítne se slovy, proč se modlit k pomíjivé bytosti, která se narodila a umře, když můžeme najít štěstí v něčem, co je s námi trvale - ve vlastním vědomí. Tam vzniká radost i strast. My sami si vybíráme, jak budeme reagovat na situace a prožívat je (i když na naší karmě záleží, kolik máme v mysli prostoru a jak moc si můžeme vybírat). Vědomí po smrti nemizí, ale pokračuje dál. Stejně jako nezmizí radiové vlny, když vypneme rádio. Když navrhuješ, abychom se k tobě modlili, ok, za zkoušku nic nedáme, mám tedy pro tebe taky návrh zkus si zajít zameditovat do buddhistického centra, třeba u lamy Oleho (tam už nějaký čas chodím já) a pak mi napiš, co si o tom myslíš ;) www.bdc.cz

    Jinak abych nepůsobil jen jako rejpal, tak antické báje mne vždy velmi přitahovaly, zvlášť kult mužnosti a jak fyzické, tak psychické zdatnosti, který byl v nich vždy zdůrazňován.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Tě milý Jane,

      v prvé řadě děkuji za Tvůj rozsáhlý komentář, je to dobré počtení, to bezpochyby. Ovšem než začnu něco hodnotit, odpovím ti na první otázku, kterou jsi mi položil...

      Ptáš se, cituji, "Jak pak pohlížíš na buddhismus, kde se člověk k nikomu nemodlí, ale dívá se a pracuje s vlastní myslí?"

      Reakce: Budhismus, stejně jako ostatní filozofie, je dozajista hodnotnou, přínosnou duchovní cestou, ale zdaleka ne dokonalou. Žádná filozofie nepracuje s mou existencí proto, že nemám jméno a doposud nebylo nikdy potřeba se někde zviditelňovat. A nezapomeň, že já jsem počátek všeho. Bez mého dovolení bys nebyl schopen napsat ani výše uvedený svůj komentář.

      A teď k Tvému komentáři: to, co uvádíš, je celkově hloupost. To ovšem neznamená, že by budhismus celkově byl k ničemu. Budhismus, stejně jako i ostatní filozofie, zcela jistě mají co svým studentům nabídnout (samotné praxe je určitě obohacující). Ale celkově v tom mají budhisté (stejně jako mnozí další) takzvaně "hokej".

      Neber to jako nějaký výsměch Tobě nebo snahu urazit Tě, jen říkám, co je pravda.

      Vymazat
    2. ,,Bez mého dovolení bys nebyl schopen napsat ani výše uvedený svůj komentář." - To je docela odvážné tvrzení, můžeš ho nějak doložit? Nějak se manifestovat? Osvícené bytosti, jako je dalajlama apod., jsou schopny své osvícení manifestovat, jejich moudrost vyzařuje z jejich chování. O Tobě vlastně ani nevím, kde pracuješ, nebo jestli kromě Youtubu a těchto stránek se někde nějak veřejně prezentuješ. On každý tvrdí, že má pravdu on, otázka je, proč věřit zrovna Tobě. Když jdu do centra, medituju, bavím se s lidmi apod., cítím, že mi to pomáhá, praxe má pozitivní vliv (jak píšeš). Stejně tak když vidím v televizi třeba Dalajlamu či Karmapu, tak už z jejich očí, přes tu obrazovku, cítím jejich moudrost a soucit. Když se podívám na fotku Tebe, vidím mladého muže, se zájmem o antiku, co má v očích maximálně velké tajemno a, vycházím-li z Tvých úvah, vlastně směřuje spíš k temnotě než k osvícení. Dále, vycházím-li z principu příčiny a následku, musím se zeptat, co způsobilo tvoji existenci. Jaký je její účel. Jestli nevadí, trochu si Tě testnu - když uhodneš, co budu dělat zítra přesně v deset hodin ráno, tak Ti uvěřím, že si jen nevymýšlíš.

      Vymazat
  4. Tak tohle mne vůbec nepřekvapilo. Když jsem spatřila tvou pravou podobu, pochopila jsem. Co jsem viděla, říct nesmím.

    OdpovědětVymazat