Společenstvo Antikové: Nový Olymp

Duchovní praxe: Chirurgie

21. 10. 2016 v 17:44 | Kategorie: Duchovní život | Autor: Lukáš Přibyl

Související články:
  1. Co má společného duchovní praxe všech směrů
  2. Počátek, Já a veškerenstvo
  3. Opatrnost duchovního
Milí čtenáři,

nevěříte svým očím ? Myslíte, že mají pravdu ti, kteří tvrdí, že bez otevření kůže není možné odstranit nádor nebo kteroukoli část orgánů ? A že ten, kdo tvrdí něco jiného, je šarlatán ? Přestože takových dozajista existuje mnoho, i tak se mýlíte... Za těch x tisíc let, co lidstvo existuje, se naštěstí naučilo hodně zajímavým "kouskům" a duchovní chirurgie zcela jistě není výjimkou. Tedy alespoň pro některé.

Jaké jsou hlavní body práce ?

- v prvé řadě je důležité vědět, že poctivý duchovní nepotřebuje k výše uvedenému používat dotyků na těle nemocného, ale současně musí mít alespoň základní ponětí (jaksi v kostce) o fungování lidského těla (popřípadě zvířecího, kdyby se jednalo o nemocné zvířátko) 

- na základě své duchovní praxe je léčitel schopen během chvíle (i bez dotyků) rozpoznat, jaký (a kde) má nemocný problém (dokonce i bez oznámení pacienta) 

- vlastní duchovně-chirurgická operace se pak děje tak, že se duchovní zaměří na nemocný orgán, vybaví si (stačí v základu) správnou funkci daného orgánu v těle pacienta a za pomoci své vůle a představy-schopnosti vloží do pacientova orgánu (takto izolovanou) magickou myšlenku, s pomocí jejíž vystupňované síly dojde ke změně dosavadního fungování nemocného orgánu

- trvání výše uvedené operace je závislé na bohatosti praxe léčitele a stejně tak na tom, jak je vnitřně silný (v případě slabšího duchovního je potřeba delšího působení na nemocný orgán pacienta)

Jak poznat správného duchovního ?

- pokud (správně) pozná i bez vašeho oznámení, kde a jaké je vaše onemocnění, lze předpokládat, že je poctivý a je tak možné domnívat se, že s tímto léčitelem máte reálnou šanci na uzdravení 

- poctivý léčitel nepotřebuje vás nějak svlékat či dotýkat se vás (jak už je řečeno i v hlavních bodech práce výše)

Máte-li nějaké dotazy či připomínky, můžete je zapsat buď zde pod článkem nebo v části "Všeobecná diskuze" skrze boční menu.

S přáním pěkného dne,

Autor

13 komentářů:

  1. Tohle jsou věci, na které moc nevěřím. Sice se mi líbí ta představa, a věřím, že existují léčitelé, kteří dokážou divy ... nicméně odstranit nádor pouhou myšlenkou mi přijde nemožné. Nemyslím si, že by chemo byla nejlepší možnost, ale na druhou stranu všechno ostatní je čistá loterie. Jsem si jistá, že se našli lidé, kteří tvrdili, že je léčitel nádoru zbavil, ale také jsem si jistá, že za to mohlo něco jiného. Tělo samo o sobě se dokáže poprat s mnohými věcmi. A to,c o překoná jeden, může zabít stovky jiných.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a mně se líbí tvá upřímnost se snahou o objektivitu - díky

      přestože máme na věc jiný pohled, nevadí, jsem rád i za takové názory

      budu rád, když přijdeš zas

      Vymazat
  2. Já tomu věřím. Viděla jsem už nějaká podobná videa. Myslím si, že západní medicína je zbytečně moc tvrdá, s malým ohledem k pacientovi. Na západě se léčí následky, ale to už je pozdě, na východě se léčí příčiny a předtím se dělá velká prevence, v tom je základ všeho.

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Pohoda...před několika dny jsem se pustil do své další knihy. Sam se tesim na výsledek.

      Vymazat
  4. Za sebe musím říct, že s tímhle nemám zkušenosti, viděla jsem na to téma různé filmy - videa, a pak se zase na netu psalo, že to byl podvod. Nevím co si o tom mám myslet.
    Spíš věřím že někdo to se svým tělem umí, uzdraví se sám, ví jak na to, neznám ze svého okolí nikoho, komu by léčitel pomohl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Léčitelů a jiných duchovních je mnoho, ale pravých, poctivých duchovních je pra-málo.

      Vymazat