Společenstvo Antikové: Nový Olymp

Důvod proč Super-voják a jeho možnosti

20. 3. 2017 v 20:06 | Kategorie: Dějiny veškerenstva < | Autor: Lukáš Přibyl <

Související články:

Struktura bytostí nového veškerenstva
Od počátku věků to byl nakonec voják, kdo rozhodl o budoucnosti

Milí čtenáři,

myšlenka super-vojáků je zde (mimojiné) proto, abych se já osobně mohl hlouběji zabrat do utváření nového nikdy-nekončícího veškerenstva. Současně jsou zde, aby střežili (jakousi řekněme) novou kulturní úroveň, můžeme říci rovněž zvyky, kterými se nehodlám dnes a denně (opakovaně) zabývat. No a nakonec... co bych z toho měl, kdybych si všechno udělal já sám, že?  Některé věci tak milerád nechám na jiných. Konec konců proto mají všichni ode mě svobodnou vůli. Čili to máte některé z důvodů, proč vytvářím zmíněné speciální jednotky stejně jako i mnoho jiných zajímavých vychytávek. O tom je ale řeč v jiných článcích.

Pojďme k faktickým možnostem našich supervojáků...  v prvé řadě je důležité vědět, že boj (či chcete-li válka) nemá žádná pravidla. Opak si myslí asi jen organizace mocností starého jsoucna, když u mezinárodního soudu vyčítaly používání například biologických zbraní (a podobně). Minulost nechme minulostí... vyhrává zkrátka jen ten, kdo je silnější a je jedno, jak toho dosáhne - ano tak jednoduché to je. A podle té myšlenky jsou vytvářeni i naši noví bojovníci.

U super-vojáků nového veškerenstva se nejedná ani tak o jejich vzhled jako spíše o to, co fakticky umí. Někteří jsou doslova umělí, ale mnoho z nich mohou být i zcela individuální (třeba lidské) bytosti. Tyto existence nejsou vytvářeny jen za účelem boje. Válečníci tak mohou být nápomocni i v jiných oblastech života.

Základní fakta o super-vojákovi:

- bojovník má jen takovou moc, s jakou je vytvářen svým tvůrcem (takže dle výše uváděného odkazu o "Struktuře bytostí..." víme, že jiná účinnost bude od Nejvyššího tvůrce a jiná od řadové nesmrtelné existence)
- fyzická síla je uměle navyšována (dle situace) magickými způsoby
- strach je jednou z nejcennějších zbraní, a proto je vzhled super-vojáka magicky upravitelný dle momentální situace tak, aby v případě potřeby vzbuzoval v očích protistrany strašlivý děs a hrůzu
- voják je vždy chráněn duchovně vytvořeným štítem s účinností i pro fyzickou úroveň (maximální účinnost je opět individuální dle tvůrce)
- každý válečník může využívat navíc několik magických předmětů, které se mohou bojovník od bojovníka lišit
- zmíněný super-voják je vycvičen i pro případy extrémně silného mučení

Máte-li nějaké dotazy či připomínky, můžete je zapsat buď zde pod článkem nebo v části Všeobecná diskuze bočního menu. Pokud se ale Váš komentář nehodí k danému článku, je určen pouze do Všeobecné diskuze.

S přáním pěkného dne, Autor

1 komentář: