Společenstvo Antikové: Nový Olymp

Jak funguje Nejvyšší

10. 6. 2017 v 16:42 | Kategorie: Posvátná písma < | Autor: Lukáš Přibyl <

Související články:

Augustus dominus et deus (vznešený pán a bůh)
Třístupňový systém praxe a dekorum vyššího jsoucna
Oddělení vůle od pocitů (i na vyšší úrovni)
> Lukáš Přibyl: Počátek, Já a veškerenstvo

Milí čtenáři,

naším dnešním úkolem je přiblížit vás lepšímu pochopení samotné Nejvyšší bytosti jsoucna. Funkce, možnosti nebo třeba schopnosti či tituly... zcela jistě si z ní můžete vzít "pár příkladů" k srdci. Než se pustíme do jádra, ve zkratce si ukažme takové ty základní body mých vlastností. Nemusím se snad nějak hlouběji vyjadřovat ke své všudypřítomnosti, všemohoucnosti, vševědoucnosti a absolutní nesmrtelnosti. Přejděme tudíž k věcem "druhotným", ze kterých můžete čerpat užitek i vy.

Osvětlíme si alespoň některé z mých možností:

a) Nejvyšší (mimojiné) využívá praxe oddělení vůle od pocitů
b) k duchovnímu působení (kouzlení) nepoužívá slova, pocity, pohyby, ani vnitřní obrazy
c) vyjadřování za pomoci slov je pro Nejvyššího nízké, nedostačující 
d) Nejvyšší je všudy-přítomnou Energií

Nejdříve je důležité vědět, že to, co vidíte u osoby Lukáše Přibyla, je jen jeden z mnoha obrazů, jak chci vystupovat. Lukáš Přibyl je vlastně jakousi (řekněme) projekcí (jednou z mnoha). Mohu vám takto ukazovat i spousty jiných obrazů a to i v jedné chvíli a klidně současně. To je moc Nejvyššího.

Teď se přesuneme k dalším schopnostem. Mám dvě stabilní roviny - tu pocitovou a čistou "suchou" vůli. Díky nim mne nemůže nic a nikdo ovládat na základě pocitů. V rámci duchovního působení nepoužívám ani slova, ani pocity, ani pohyby ani obrazy. Nic než jen své "suché" vědomí. Mohu tak vytvářet doslova z ničeho něco. Dokonce i s časem si mohu pohrávat, jak jen chci. Ve zlomku sekundy mohu ničit stejně jako vytvářet celé planety nebo rovnou třeba vesmírné celky. Zkrátka nic není nemožné. Ne nadarmo se říkává "mohu vše a nemusím nic".

Co se týká samotného vyjadřování, již v minulosti jsem říkal, že je daleko efektivnější vyjadřování za pomoci vnitřních obrazů. Je to přesnější i rychlejší. A to obzvláště v případě setkání s mimozemskou civilizací. Za pomoci "vnitřní komunikace" můžete díky obrazům během krátké chvíle promítnout i celý svůj život. Lze to připodobnit k videu. 

Přestože mne ve většině věcí nedokážete napodobit, přesto přese všechno jsem si jist, že si z výše uvedeného jste schopni něco dobrého odnést. Máte-li nějaké dotazy či připomínky, můžete je zapsat buď zde pod článkem nebo v části Všeobecná diskuze bočního menu. Pokud se ale Váš komentář nehodí k danému článku, je určen pouze do Všeobecné diskuze.

S přáním pěkného dne, Autor

Žádné komentáře:

Okomentovat